Pro úspěch v budoucnosti

29.listopadu 2023  |   Projekty realizované školou  |  


Název projektu:

 

Pro úspěch v budoucnosti

Operační program Jan Amos Komenský

Výzva č. 02_22_003 Šablony pro SŠ a VOŠ I

Registrační číslo projektu: CZ.02.02.XX/00/22_003/0003254

Realizace projektu: 1. 12. 2023 – 30. 11. 2025

Aktivity projektu:

1.III/1 Školní asistent SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu - školního asistenta středním školám, které začleňují do kolektivu minimálně tři žáky s potřebou podpůrných opatření prvního stupně podpory.

1.III/2 Školní speciální pedagog SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu - školního speciálního pedagoga středním školám, které začleňují do kolektivu minimálně tři žáky s potřebou podpůrných opatření prvního stupně.

 1.III/4 Sociální pedagog SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu - sociálního pedagoga středním školám a podpořit žáky ohrožené školním neúspěchem.

1.III/5 Kariérový poradce SŠ

Cílem této aktivity je poskytnout personální podporu kariérového poradce středním školám. Kariérový poradce bude působit jako podpora žáků středních škol při hledání budoucího zaměření vzdělávání a profesní orientace, a to včetně žáků s potřebou podpůrných opatření19 a žáků ohrožených předčasným odchodem ze vzdělávání.

1.III/8 Vzdělávání pracovníků ve vzdělávání

Cílem této aktivity je podpořit profesní růst pracovníků ve vzdělávání (včetně ostatních pracovníků ve vzdělávání) pomocí dlouhodobého vzdělávání a průběžného sebevzdělávání formou akreditovaných i neakreditovaných kurzů, programů nebo stáží.

1.VIII/2 Inovativní vzdělávání dětí, žáků a studentů v DM

Cílem aktivity je osobnostní a sociální rozvoj dětí/žáků/studentů DM/INT (dále jen „žák“) a jejich podpora v rozvoji znalostí a dovedností s využitím inovativních forem výuky a vzdělávání prostřednictvím netradičních vzdělávacích metod a strategií. Aktivita dále cílí na snižování předčasných odchodů ze vzdělávání.


Mohlo by vás zajímat

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj