Slavnostní Mariánská Týnice pro maturanty i pro učně

 
21.června 2024  |  

Slavnostní předávání maturitních vysvědčení i výučních listů se opět uskutečnilo v Mariánské Týnici.

V polovině května vyvrcholily letošní maturitní zkoušky oboru Sociální činnost jejich ústní částí. V malebných prostorách západního ambitu kláštera v Mariánské Týnici se 24. května 2024 konalo slavnostní předávání maturitních vysvědčení. Třídní učitelka kromě zhodnocení výsledků letošních maturit, gratulace k jejich úspěšnému složení a přání mnoha úspěchů v dalším profesním i osobním životě absolventů vyzdvihla také význam podpory rodičů, kteří s nimi všechny radosti a případné strasti prožívali a ve studiu je podporovali. S čerstvými absolventy se rozloučil rovněž ředitel školy. A pak už přišlo na řadu rozdávání maturitních vysvědčení z rukou třídní učitelky, poděkování žáků a společná fotografie. Všichni žáci, kteří v tomto termínu maturitní zkoušku konali, ji také úspěšně vykonali!

Slavnostní akt předávání výučních listů absolventům tříletých technických oborů Opravář zemědělských strojů a Automechanik se uskutečnil v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Mariánské Týnici. Ve čtvrtek 20. června 2024 byly předány výuční listy letošním absolventům, kteří svou zkoušku, skládající se z části písemné, praktické a ústní, konali od začátku června. Řada rodičů, přátel i žáků samotných, byla doslova okouzlena krásným prostředím celého komplexu, ale zejména květinovou parkovou úpravou areálu. Užili jsme si tak nejen okamžik převzetí důležitého dokumentu, jakým výuční list pro absolventy je, ale i příjemné chvíle v prostředí významné národní památky České republiky. A pro letošní absolventy rovněž platí, že všichni žáci vykonali závěrečné zkoušky úspěšně!

Fotografie k článku


Mohlo by vás zajímat

2
18.října 2024

Inspirativní přednáška o dobrovolnictví

Dne 15. října 2024 jsme přivítali zástupkyni dobrovolnické organizace DoRa a zástupce ze sociálního zařízení, kteří našim žákům představili svět dobrovolnictví. Přednáška byla nejen informativní, ale také velmi inspirativní a motivující. 

3
30.září 2024

Pomáháme.Digital

V úterý 24. září 2024 jsme ve škole měli přednášku Pomáháme.Digital, která byla určena třídy 3.S a 4.S. Přednáška se týkala tématu pomoci seniorům v rámci našich praxí v sociálních službách. 
Vyhledávání
Kalendář akcí

Dnes je 18. října 2024
a svátek má Lukáš.

Partneři školy

Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera Logo partnera

Základní informace

Název školy:Střední škola, Kralovice, nám. Osvobození 32
Adresa:nám. Osvobození 32, Kralovice, 331 41
IČ:00077704
Ředitel školy:Mgr. Milan Oravec
E-mail:milan.oravec@sskralovice.cz
info@sskralovice.cz
Web:https://www.sskralovice.cz
ISDS:8v4jrfy
Zřizovatel:Plzeňský kraj